Gastheer/vrouw receptie (32 uur)

Voor onze camping zijn wij op zoek naar een gastheer/vrouw. Jij zorgt tijdens de zomermaanden voor het ontvangst in de receptie en staat klaar voor alle vragen van de gasten.

Naast het werken op de receptie zullen er ook werkzaamheden bij komen kijken zoals als het uitgeven van broodjes, schoonhouden van het sanitairgebouw en het netjes houden van het terrein.

Het is een veelzijdige functie waarbij jij het gezicht van de camping bent. Je beantwoord vragen, wijst gasten hun campingplek toe en zorgt ervoor dat iedereen een zorgeloos verblijf bij ons heeft.

Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken, het leuk vindt om in contact te zijn met mensen en ervan houdt om “het manusje van alles” te zijn.

 

  • Start van de functie is medio mei/juni
  • Tijdelijk contract op basis van 32 uur per week
  • Opleiding mbo/hbo recreatie en toerisme/vrijetijdsmanagements of ervaring in de toerisme branche is een pré

 

Wie zijn wij:

Ruim 50 jaar geleden is ons familiebedrijf gestart met Zeilschool de Veenhoop. Inmiddels is de derde generatie werkzaam in het bedrijf. Sinds december 2020 is de naastgelegen camping toegevoegd aan ons bedrijf. Een geweldige kans en toevoeging aan ons huidige bedrijf.
Een familiebedrijf betekend korte lijntjes, veel zelf doen en flexibel kunnen zijn. Wij houden van gastvrijheid, professionaliteit en schone wc’s!
Bij ons kun je zelfstandig werken en er is ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

 

Solliciteren? Stuur dan jouw cv met motivatie naar natuurlijk@veenhoop.nl. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn bereikbaar via 0512 46 14 12

 

 

 

 

 

Comments are closed.
de_DEGerman