Arrangementen

ARRANGEMENTEN

Boek één of meerdere van onze arrangementen en maak van uw verblijf een onvergetelijke ervaring.

Sloeparrangement

Aantal personen minimaal : 2 Kosten persoon vanaf : €40,00 Zorgeloos een dag genieten van de mooie omgeving en het natuurpark de Alde Feanen. Rond een uur of negen vertrekt u in een sloep, u kunt hierbij kiezen uit diverse routes. Wanneer u vertrekt krijgt u een rijk gevulde lunch box van ons mee. Onderweg doet u een of twee dorpjes aan, waarna u rond een uur of 17.00 weer terug bent.

Zeilarrangement

Minimaal aantal personen : 2 Kosten per persoon vanaf : €58,00 In de ochtend bepaalt u samen met de instructeur de route en de plek waar jullie gaan lunchen. Tijdens de tocht legt de instructeur de principes en theorieën van het zeilen uit. Na 2,5 uur varen komen jullie aan in een dorpje , hier kunnen jullie lunchen in een restaurant of een mooi plekje. Na de lunch maken jullie het rondje af en komen jullie rond het einde van de middag weer terug op de zeilschool.

Fiets toertocht

Minimaal aantal personen : 5 Kosten per persoon vanaf : €31,50 Aantal km: 40-60-80-100 ‘s Ochtends (tijd afhankelijk van de afstand) stellen we de fietsen in en bespreken we met de gids de route, tempo en de afstand die we gaan fietsen. 
Halverwege de tocht zal er op een mooie plek een lichte lunch voor jullie klaar staan, waarna we de tocht verder afmaken. Tijdens de tocht proberen we zoveel mogelijk van de omgeving te genieten.

Volledig verzorgd vergaderarrangement

Aantal personen: maximaal 20 personen Kosten per persoon vanaf: €35,00 Bij aankomst staat er koffie, thee en iets lekker voor u klaar. Na een ochtend blok vergaderen, wordt er een lunch voor u klaargezet. De lunch bestaat uit diverse soorten broodjes, twee soorten soep, diverse salades, meerdere soorten beleg en zuivel. Na afloop van het middag blok is het mogelijk af te sluiten met een buffet of borrel. 
 De bovenstaande dag is een voorbeeld. Deze dag is volledig naar uw wensen in te vullen en deze wordt altijd in overleg met u bepaalt. Aanwezig: Beamer + scherm Flipover Fruit Gratis internet Onbeperkt koffie en thee

Genieten in de hottub

Per hottub maximaal 8 personen 1 dag: €140,-- Weekend: €210,-- Midweek: €240,-- ALLEEN IN COMBINATIE MET GROEPSACCOMMODATIE Ultiem tot rust komen na een mooie wandeling? Dat kan met ons hottub arrangement! Wij zorgen ervoor dat er een gevulde hottub naast de accommodatie staat en dat er genoeg hout aanwezig is. Het enige wat u hoeft te doen is hem op stoken en genieten van een lekker warm bad.

Ander arrangement of speciale wensen?