Camping

Camping De Veenhoop

Weite Aussichten, schöner Himmel, Ruhe, Weite und Natur

Natürlich De Veenhoop

Natuurlijk de Veenhoop is de ideale plek om lekker tot rust te komen. Een mooie uitvalsbasis om van de omgeving en de natuur te genieten. Wij als familie zijn geboren en getogen in deze omgeving en helpen u graag bij het vinden van mooie plekken en leuke routes. Schroom niet ons aan te spreken of te bellen voor vragen.

Glamping

Kamperen met de luxe van thuis. Dit kan in onze mooie sfeervol ingerichte 4-persoons safaritenten met sanitair.

Camping

Natuurlijk de Veenhoop is optimaal genieten van de rust en natuur. Schoon sanitair, ruime plekken en gastvrijheid zijn de basis. De natuur en de prachtige omgeving doet de rest. We hebben diverse kampeerplaatsen waaronder met privé sanitair. Seizoenplaats op aanvraag beschikbaar

Hütten

Übernachten Sie mitten in der Natur, aber mit allem Komfort eines Ferienhauses. Unsere Chalets sind ideal für einen Urlaub mit Familie oder Freunden für bis zu 6 Personen.

Plan

Bekijk op de plattegrond waar alle type kampeerplekken zich bevinden. Heb je voorkeur voor een bepaalde plek of wil je naast iemand staan geef dit dan aan bij de reservering. In de meeste gevallen kunnen we hier rekening mee houden. We vinden uw mening erg belangrijk, heb je suggesties of ideeën laat het ons gerust weten.

Einrichtungen

De camping beschikt over diverse faciliteiten zoals: - Broodjesservice - Sanitair gebouw - Kampeerplaatsen met privé sanitair - Gemeenschappelijke ruimte - Vuilwater uitstort voor campers - Kinderspeelplaats met schommel, tafeltennistafel en zandbak - Zwemmen in buitenwater op loopafstand van de camping

Arrangemente

Möchten Sie die Gegend noch mehr genießen? Dann werfen Sie einen Blick auf unsere Arrangements. Durch Klick auf das gewünschte Arrangement erhalten Sie weitere Informationen.

vanaf €40 p.p

Een dag varen met een sloep

Schaluppenarrangement

Zorgeloos een dag genieten van de mooie omgeving en het natuurpark de Alde Feanen vanuit een sloep.

vanaf €58 p.p

Zeiltocht met lunch

Segelarrangement

Maak een zeiltocht onder begeleiding van een instructeur. Inclusief lunch.

€31,5 p.p

Fietstocht inclusief lunch

Fietsarrangement

Ontdek de omgeving vanaf de fiets. Onder begeleiding van een gids fiets je een tocht van 40,60,80 of 100km
de_DEGerman