Camping

Camping De Veenhoop

Weidse uitzichten, prachtige luchten, rust, ruimte en natuur

Natuurlijk de Veenhoop

Natuurlijk de Veenhoop is de ideale plek om lekker tot rust te komen. Een mooie uitvalsbasis om van de omgeving en de natuur te genieten. Wij als familie zijn geboren en getogen in deze omgeving en helpen u graag bij het vinden van mooie plekken en leuke routes. Schroom niet ons aan te spreken of te bellen voor vragen. LET OP: 29 jul t/m 1 aug is het Veenhoopfestival dit kan tot geluidsoverlast leiden. Mocht u hier vragen over neem dat gerust contact met ons op. Grote groepen verwijzen wij door naar de camping van het festival. Deze zijn bij ons niet toegestaan

Welkom in De Veenhoop

De camping is centraal gelegen in Friesland in de driehoek Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Rondom de camping liggen twee schitterende natuurgebieden: de Oude Venen en de Kraanlannen. Die zowel lopend als vanaf het water goed te bewonderen zijn.

Glamping

Kamperen met de luxe van thuis. Dit kan in onze mooie sfeervol ingerichte 4-persoons safaritenten met sanitair.

Kamperen

Natuurlijk de Veenhoop is optimaal genieten van de rust en natuur. Schoon sanitair, ruime plekken en gastvrijheid zijn de basis. De natuur en de prachtige omgeving doet de rest.

Chalets

Overnacht midden in de natuur met alle gemakken van een vakantiehuis. Onze chalets zijn uitermate geschikt voor een vakantie met familie of vrienden tot 6 personen.

Plattegrond

Sinds kort is de camping toegevoegd aan ons huidige bedrijf, hierdoor zijn we druk bezig met de ontwikkeling van het campingterrein. We vinden uw mening hierin erg belangrijk, heeft u suggesties of ideeën laat het ons gerust weten. Bekijk op de plattegrond de plaatsen die geschikt zijn voor campers, tenten en caravans.

Faciliteiten

De camping beschikt over diverse faciliteiten zoals: - Broodjesservice - Schoon sanitair gebouw - een gemeenschappelijke ruimte - Een vuilwater uitstort voor campers - Een schommel en tafeltennistafel

ARRANGEMENTEN

Wilt u nog meer van de omgeving genieten? Kijk dan eens naar onze arrangementen. Door te klikken op het gewenste arrangement krijgt u meer informatie.

vanaf €40 p.p

Een dag varen met een sloep

Sloeparrangement

Zorgeloos een dag genieten van de mooie omgeving en het natuurpark de Alde Feanen vanuit een sloep.

vanaf €58 p.p

Zeiltocht met lunch

Zeilarrangement

Maak een zeiltocht onder begeleiding van een instructeur. Inclusief lunch.

€31,5 p.p

Fietstocht inclusief lunch

Fietsarrangement

Ontdek de omgeving vanaf de fiets. Onder begeleiding van een gids fiets je een tocht van 40,60,80 of 100km
nl_NLDutch