Groepsaccommodatie Friesland, de ideale natuurlocatie voor vergaderen in corona tijd.

In tijden van corona toch productief vergaderen hoe doe je dat?
Iedereen en elk bedrijf heeft ermee te maken, het coronavirus. Ook wij als groepsaccommodatie in Friesland merken dit. Waar we normaal gericht zijn op groepen van rond de 100 personen, is dat in tijden van corona niet meer mogelijk.

Vergaderlocatie voor kleine groepen en bedrijven

Onze accommodatie heeft in deze tijd ook voor kleine groepen en bedrijven zoveel te bieden. Vergaderingen of cursussen via zoom of andere onlinekanalen is tegenwoordig de standaard geworden en we vergeten hoe waardevol het kan zijn om fysiek te vergaderen. Elkaar kunnen aankijken, aanvoelen hoe iemand reageert en iedereen betrokken houden, is voor het teamgevoel vaak cruciaal.

Te weinig ruimte in uw eigen kantoorpand om de regels na te volgen? 

Voor veel bedrijven is dit echter simpel weg niet mogelijk gezien de ruimte die het bedrijf beschikbaar heeft. Dit is waar wij als locatie perfect in kunnen voorzien. De groepsaccommodatie is zeer ruim opgezet waardoor vergaderen met 20 personen geen probleem is. De accommodatie is gelokaliseerd tussen twee mooie natuurparken waaronder Nationaal Park De Alde Feanen en de Kraanlanden, welke op loopafstand te bereiken zijn. Tussen de vergadersessies door is er genoeg gelegenheid om de gedachten te verzetten, doormiddel van een wandeling, sloep- of kanotocht.

Naast diverse vergaderruimtes bieden wij ook verschillende lunch mogelijkheden, zodat u er met uw team een complete dag van kunt maken. Doordat wij een ruim opgezette groepsaccommodatie hebben is er ook de mogelijkheid om er een meerdaagse vergader/cursussessie van te maken waarbij gebruik gemaakt kan worden van slaapgelegenheid met eigen badkamer.

Dit najaar hebben al meerdere bedrijven gebruikt gemaakt van onze prachtige locatie. Allen geven ze aan dat ze de effectiviteit van fysiek vergaderen hebben gemist en dat ze de afwisseling met een wandeling in de omgeving als zeer prettig hebben ervaren.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op. De mogelijkheden zijn oneindig en we denken graag met u mee in een passende oplossing. 

Comments are closed.
nl_NLDutch