v.a. €1750/nacht
Tot 95 personen Parkeerplaatsen Industriële keuken

DE GRYTMAN

De Grytman is onze grootste accommodatie. Het is een schitterend verbouwde boerderij met een 80m2 grote serre en een gezellige recreatiezaal. Een gezellige ruimte met vloerverwarming, een bar en een sfeervolle en knusse zithoek opgesteld rond de openhaard. WIFI aanwezig. De Grytman bezit een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien; 8 kookplaten, 2 steamers en 2 friteuses maken het u en ons erg makkelijk om voor grote groepen te koken. De Grytman beschikt over 55 slaapplaatsen, deze kunnen gemakkelijk uitgebreid worden naar 95 slaapplaatsen. Er kunnen extra kamers bij gehuurd worden met douche en toilet. Neem voor meer kamers telefonisch contact ons op.

BESCHIKBARE OPTIES

WIFI

De Grytman beschikt over een gratis toegankelijk wifinetwerk.

Wasgelegenheid

Wasmachine beschikbaar

Industriële Keuken

Luxe keuken met 8 Kookplaten, 2 Steamers, 2 Friteuses, spoel- en afwaskeuken.

Kamers

Onze gasten overnachten in 4 tot 6 persoonskamers. Allen voorzien van wastafels met koud en warm water en centrale verwarming, meer dan de helft van de kamers is voorzien van douche en toilet.

Extra boekingsopties

Buitenhaard + hout Fust bier 20 of 50 liter Beamer, flipover

Veiligheid

De accommodaties zijn onder toezicht van de brandweer voorzien van brandveiligheidsvoorzieningen. Er zijn meer dan voldoende nooduitgangen, noodverlichting, goedgekeurde blusmaterialen en een rookmeldsysteem direct aangesloten op de alarmcentrale van de brandweer.

Bekijk snel of de Grytman beschikbaar is op jouw datum.

KLAAR OM NAAR DE GRYTMAN TE GAAN?

VRAGEN?

Vragen over De Grytman, arrangementen of speciale wensen kunt u kwijt in onderstaand contactformulier. Bellen kan ook altijd via: 0512 - 461412