Kamperen met prive sanitair

Met de start van het nieuwe kampeerseizoen 2023 gaan wij vier comfortplaatsen upgraden naar Comfort plus. Op de, al ruime kampeerplekken, worden nieuwe privé sanitair units geplaatst. Deze units zijn voorzien van een toilet, wastafel en douche. Aan de achterkant van de unit is een afwasplaats gecreëerd.

Luxe kamperen met privé sanitair 

Steeds vaker zien wij om ons heen de vraag naar luxe en gemak. Vorig jaar hebben wij onze camping uitgebreid met drie glampingtenten.  De safaritenten zijn ook uitgerust met sanitair. Door deze upgrade proberen wij op alle vlakken onze doelgroep aan te spreken en mee te gaan met de tijd. Het kampeergevoel maar met de luxe van een eigen privé sanitair geeft kamperen net even wat meer gemak. U hoeft niet meer naar het toiletgebouw toe te lopen en zelfs de afwas doet u naast uw eigen tent of caravan.

Privé sanitair van Pareco

De luxe sanitair units worden gebouwd door Pareco. Voor ons een lokale partner die zich gevestigd heeft in het nabij gelegen Drachten. Door weinig elektrische installatie en waterbesparende handdouche en 15 liter boiler is er voldoende water voor een gebruikelijke douchebeurt maar is hij zuinig in zijn verbruik. Met zijn kleine voetprint en zijn groene dak wordt hij door Pareco ” onze groene unit” genoemd.

De unit wordt tevens duurzaam gebouwd. Dit aspect past bij ons als bedrijf.

Comments are closed.
nl_NLDutch